• Plaatsing en levering vanaf 1M2 voor zowel particulieren als bedrijven/overheden.
  • Bij Van Aalsburg B.V. gaat ambachtelijke kennis prima samen met moderne werkmethodes en een professionele bedrijfsvoering.
nl us de

Bestorten

 Het bestorten van de zinkstukken werd vroeger vaak gedaan door kraanschepen. Maar door de groei van ons bedrijf en het aanschaffen van nieuwe materialen doen we dit nu zelf.
Dus de bescherming van oevers en bodems is van het begin tot de laatste steen bij ons in goede handen voor een geweldig resultaat! Van Aalsburg beschikt naast duw- en  werkboten over ca. 300 m2 unifloats en 550 m2 koppelpontons. Deze vloten zijn extra functioneel met de op afstand bedienbare sputpalen. De kranen zijn voorzien van camera`s zodat wij nauwkeurig de schepen lossen. Naast de camera`s werken de kranen ook met gps voor een perfect en nauwkeurig bestortingsproces. Vanaf de kant of vanaf het water alles is bij ons mogelijk! 

BestortenBestorten

Contact

Heeft u vragen? Uiteraard zijn wij altijd bereid u te informeren en te adviseren op vrijblijvende basis. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0418 – 58 12 29 of een mail sturen naar info@vanaalsburgbv.nl. Uiteraard kunt u ons ook altijd bezoeken tijdens onze openingstijden, welke u vindt op de website. Wij zijn gevestigd aan de Paalgraaf 11 in Hellouw

Bestorten ZZZ

Bestorten door Van Aalsburg