Schanskorven

Van Aalsburg BV. heeft brede ervaring met het plaatsen van schanskorven, ook wel steenkorven genoemd. We onderscheiden twee soorten korven: voor oeverbescherming en voor (tuin)afscheiding.

- Oeverbescherming

Schanskorven op een taludSchanskorven dienen vaak als oeverbescherming. Ze zijn gemaakt van een verzinkt stalen korfconstructie, die is verstevigd met afstandhouders of tussenschotten. We plaatsen die korven plat op het talud, van 1 meter onder de waterlijn tot 1 meter erboven. Bij een zwakke oever of bodem wordt soms eerst een damwand aangebracht als fundering voor de korven. De korven worden gevuld met stenen of steenachtig materiaal. Soms worden meerdere lagen korven op elkaar gestapeld. Zo blijft de oever rondom de waterlijn onbeschadigd en fungeren de schanskorven als perfecte bescherming. Flexibel, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

- (Tuin)afscheiding

Schanskorven voor als  (tuin)afscheiding: Onze korven brengen nog meer sfeer en stijl in uw tuin. Ze dienen ook vaak als praktische afscheiding en zijn heel eenvoudig te plaatsen. Ze zijn eveneens handig als bloembak of als losstaand decoratief object. Of als beveiliging tegen ramkraak. U kunt uw korven zelf ontwerpen en bestellen. Wij maken ze exact conform uw wensen. En u hebt gegarandeerd de vorm en grootte die bij uw tuin en woning passen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Contact

Denkt u na over schanskorven van uitstekende kwaliteit? Of hebt u er vragen over? Onze specialisten adviseren u graag. Uiteraard geheel vrijblijvend. Wij denken met u mee. Profiteer dus van onze kennis en ervaring. U kunt ook onze bedrijfslocatie in Hellouw (gemeente West Betuwe) bezoeken om ons complete assortiment te zien. Daar kunnen we u nog beter adviseren over de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de ingewikkelde wereld van schanskorven. Die gratis adviezen komen u zeker van pas. Ze besparen u veel geld, werk, tijd en energie. En ze garanderen het meest optimale resultaat.

Onze openingstijden zijn: ma t/m vr 8.00-18.00 en za 8.00-17.00 uur. Adres: Paalgraaf 11, 4174 LC Hellouw (niet ver van de kruising A2 en A15). Bel voor een afspraak: 0418 – 581229. De koffie staat voor u klaar. U bent van harte welkom. 

Direct een vraag stellen over Schanskorven