Vlonders & Vissteigers

Van Aalsburg B.V. fabriceert ook vlonders en vissteigers. Die worden gemaakt van hardhout, gerecyclede kunststof of een combinatie van beide. Precies op maat, precies zoals u wilt. vlonder 005.JPG

- Een vlonder hoort vaak bij een beschoeiing; die kunnen dan naadloos op elkaar worden afgestemd, zodat een fraai geheel ontstaat. Van een goed aangelegde vlonder hebt u gegarandeerd jarenlang plezier. U kunt een vlonder ook gebruiken als aanmeerplek bij een waterplas. Wij leveren palen en planken in allerlei lengtes, diktes en houtsoorten. En natuurlijk ook bevestigingsmaterialen: slotbouten, vlonderschroeven en worteldoek.

- Vissteigers kunnen door meerdere vissers worden gebruikt. Ze zijn onmisbaar bij een brede en zachte oever of een steil talud. Het oppervlak moet vlak en stroef zijn. De kosten zijn relatief laag. Van Aalsburg werkt zowel vanaf het land als vanaf het water. Opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven en overheid. Vraag vrijblijvend informatie voor alle mogelijkheden en profiteer van de kennis en ervaring van onze specialisten.

Onze openingstijden zijn: ma t/m vr 8.00-18.00 en za 8.00-17.00 uur. Adres: Paalgraaf 11, 4174 LC Hellouw (niet ver van de kruising A2 en A15). Bel voor een afspraak: 0418 – 581229. De koffie staat voor u klaar. U bent van harte welkom.

Foto's

Direct een vraag stellen over Vlonders