• Plaatsing en levering vanaf 1M2 voor zowel particulieren als bedrijven/overheden.
  • Bij Van Aalsburg B.V. gaat ambachtelijke kennis prima samen met moderne werkmethodes en een professionele bedrijfsvoering.
nl us de

Wilgentenen schuttingen


Wilgentenen schuttingen foto's

Bent u op zoek naar een wilgentenen schutting met een natuurlijke uitstraling die past bij uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van Aalsburg B.V. is de specialist in het maken van duurzame wilgenschuttingen met een hoogwaardige kwaliteit!

(klik hier voor ons vlechtfilm!)

Wij zijn een uniek familiebedrijf die ambachtelijke kennis combineert met moderne werkmethodes. Wij hebben 100 hectare griendhoutkwekerijen in eigen beheer. De kwaliteitswilgen uit deze kwekerijen gebruiken we voor het maken van de schuttingen. Een kwalitatief hoogwaardige wilgenschutting. Wanneer u bij ons komt voor een wilgenschutting, dan bent u verzekerd van een wilgenschutting van hoogwaardige kwaliteit en een hoge mate van duurzaamheid. Wij kunnen u dan ook de garantie bieden dat u lang en veel plezier zult hebben van de wilgenschutting. Wij maken dan ook uitsluitend gebruik van kwaliteitswilgen, waarvan de optimale kwaliteit gegarandeerd kan worden. Omdat u de wilgenschutting bij ons kunt aanschaffen tegen een aantrekkelijk tarief, profiteert u van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen u daarom garanderen dat u lang en veel plezier zult hebben van uw natuurvriendelijke tuinafscheiding.

De wilgenschutting wordt door ons in één dag bij u gevlochten door een ervaren en enthousiast team. De schutting kan geheel naar uw eigen wensen worden geplaatst.

Elke vorm en hoogte van de schutting is mogelijk door de flexibiliteit van het materiaal. Wij bieden naast schuttingen ook andere wilgentenenproducten aan, zoals bloembakken containerbakken, beschoeiingen, tuin-/speelhuisjes en deuren.

U bent ook van harte welkom om langs te komen op onze bedrijfslocatie (gevestigd midden-Nederland) om onze voorbeeldschuttingen te bekijken

Van Aalsburg Griendhouthandel B.V.
Paalgraaf 11
4174 LC Hellouw

Wilgentenen schutting op maat?

Wilt u een wilgenschutting van uitstekende kwaliteit? Dan kunt u een wilgenschutting op maat aanschaffen bij Van Aalsburg. Uiteraard zijn wij altijd bereid u te informeren en te adviseren op vrijblijvende basis.

Ook kunt u ons altijd bezoeken tijdens onze openingstijden, welke u vindt op de website. Wij zijn gevestigd aan de Paalgraaf 11 in Hellouw. 

 

In 1 dag vlechten wij bij u ter plaatse een wilgentenenschutting!

Zelf een schutting plaatsen

Het zelf zetten van een schutting behoord ook tot de mogelijkheden, klik hier onder voor een korte beschrijving om zelf een schutting te plaatsen.

Handleiding vlechten wilgentenen schutting.pdf

Toepassingen die van Aalsburg kan verzorgen:

  • Wilgentenen schuttingen ter plaatse gevlochten
  • Wilgentenen houtwal / geluidswal
  • Wilgentenen schermen met houten kader om vlechtwerk
  • Wilgentenen moesbakken
  • Wilgentenen containerbakken
  • Wilgentenen bankjes
  • Wilgentenen beschoeiingen
  • Wilgentenen tuin-/speelhuisjes
 
Wilgentenen schutting op maat Wilgentenen schutting in speeltuin

Afvalbak van wilgentenen Wilgenschutting

Wij denken creatief met u mee!

Fort van wilgentenen ter ere van 750 jaar Wageningen

Wilgentenen "zandworm" te Oostende, België

Wilt u enkele voorbeelden van wilgentenen vlechtschuttingen zien? Bekijk dit onderstaande Filmpje...